Inauguració “Jud. Espai de Joies”

Després d’uns quants anys treballant en l’ofici i fent les meves col·leccions per joieries i particulars, decideixo obrir taller a peu de carrer a Reus, la meva ciutat. A poc a poc, la idea d’obrir-hi també botiga pròpia té més força, i finalment poc després d’acabar amb les reformes del local, decideixo obrir el negoci amb botiga física i taller alhora.

El dia de la inauguració va ser un dels dies més macos de la meva vida, tenia a tothom que volia tenir al meu costat, amb mi… un dia a partir del qual, la meva vida va canviar… i a millor! A molt millor!

Recordo perfectament la sensació del primer dia que vaig aixecar persiana i apa… a veure què passava! Mentre muntava la botiga i la inauguració, em vaig anar deixant portar pel corrent, però aquell moment era diferent, ja no depenia només de mi, llavors ja depenia de moltes altres coses… vindrà algú?!!?, els agradarà el que els ofereixo?!!? Ho faré bé?!!? Tornaran?!?!… Milions de preguntes em sacsejaven el cap… i de sobte, va entrar algú que mai havia vist abans… en Joan! El meu primer client, i ara un dels meus “prefes“, i que tenim la seva companya de viatge, la Pilar, tota guarnideta de JUDjoies🖤.. I… avui, mirant al llarg dels anys, me n’adono que no vaig escollir bé, sinó molt bé!