Joies úniques per a moments especials

A JUDjoies dissenyem i creem joies d’alta qualitat a foc lent… de les nostres mans a les vostres i amb tot l’amor…

Una de les coses que més ens agrada, és crear joies úniques que parlin de moments especials… la personalització de les JUDjoies afegint-hi les vostres idees i que representin aquell moment o persona…

taller

Com sabeu, les JUDjoies estan realitzades artesanalment una a una, als nostres Tallers on utilitzem les últimes tecnologies quan és necessari, treballades sempre de forma sostenible i amb diamants únicament d’origen ÈTIC. 

Us ensenyem algunes JUDjoies dissenyades AMB i PER vosaltres, dissenyades a partir de joies antigues, d’aquells que estimem, de viatges bonics, o de les vostres ganes de crear una JUDjoia! Joies especials que parlen de moments únics! Joies transportadores de SENTIMENTS i EMOCIONS

Transformacions

SpecialMÀGIC de plata i amb boca d’or dissenyat AMB i PER Ella a partir del seu diamant extret d¡una arracada desaparellada.

Amb la gemma i els diamants d’una joia antiga de gran valor sentimental, vam extreure els diamants per dissenyar un miniMULTI i amb la gemma vam fer un penjollet FREEDOM.

Vols dissenyar una JUDjoieta ESPECIAL que parle de moments ÚNICS i que siga transportadora de SENTIMENTS i EMOCIONS?

Contacta amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant-nos o visitant-nos directament a la 2.0. Us recomanem fer una ullada a les nostres xarxes socials, especialment a la secció “ÚNIQUES” i a la categoria PERSONALITZADES del nostre web, per obtenir inspiració i fer que la visita sigui encara més especial.

Començarem la part que més gaudim: explicar històries ESPECIALS a través de les JUDjoies. Explica-li a Jud què vols transmetre, comparteix les teves idees i plegades començareu a donar forma a la vostra JUDjoia. 

Arriba el moment de dissenyar. Aquí alliberem les idees i treballem plegats per crear la teva JOIA ÚNICA. Explorarem diferents opcions fins a trobar aquella que sentis teva. Al final d’aquest dia, sortiràs amb el disseny final, un pressupost exacte i amb tot a punt per donar vida a la teva joia personalitzada!

Les JUDjoies es creen artesanalment una a una als nostres tallers. Utilitzem la millor tecnologia quan cal, i sobretot, molt d’amor, dedicació, professionalitat i respecte pel nostre ofici. Com sempre diem, hi ha moltes històries i detalls darrere de cada JUDjoia. Ens encanta ser part de la vostra història i crear una joia ESPECIAL.