Aliances

ALIANCES ESPECIALS PER A MOMENTS ÚNICS!

A JUDjoies, fem aliances ESPECIALS, PERSONALITZADES i ÚNIQUES... dissenyades a partir del JUDmostrari, que ens serveix com a punt de partida i que ens ajudarà a representar-hi totes i cada una de les seves parts i a fusionar idees… mil i una opcions pensades per a que les aliances parlin de la vostra història!

Sempre amb l’estil de JUDjoies, les aliances, igual que la resta de les nostres peces, estan fetes artesanalment i utilitzant les últimes tecnologies quan és necessari, treballades de forma sostenible amb materials ‘eco friendly’ (respectuosos amb el medi ambient) i amb diamants únicament d’origen ètic.

Per començar a dissenyar hem de comptar com a mínim uns 4 mesos abans de la boda… però quan abans comencem millor!

Amb l’horari habitual de la nostra joieria de Reus, podeu venir quan vulgueu i us atendrem encantades! El mateix dia de la visita, ja en sortireu amb un disseny final i amb el pressupost exacte.

Perquè us feu una idea, el preu de les aliances ve condicionat totalment pel pes i el tipus de metall que hi posem… unes aliances d’or surten a partir d’uns 1100 euros la parella aproximadament, i també dependrà de si porten diamants o no… I és que a JUDjoies🖤 personalitzem les vostres ALIANCES al 200%…. dissenyant AMB i PER cada parella enamorada!

Per nosaltres, les Aliances representen la UNIÓ i ens encanta fer que siguin transportadores de SENTIMENTS i EMOCIÓ i que sobretot, ens EXPLIQUIN HISTÒRIES BONIQUES… la vostra!!!!

Abans de venir… és molt recomanable haver vist les nostres aliances per tenir una mica d’idea del que podem fer i el que us agradaria dissenyar, així la visita serà molt més fluida. Pots visitar el nostre instagram @judjoies per veure’n exemples i a continuació en aquesta mateixa pàgina, donar un cop d’ull també a algunes de les nostres aliances fetes fins ara, algunes de tant especials que són irrepetibles, de diferents estils, inspirades en cada una de les parelles i sempre úniques…

INTERCANVI

Aliances on s’han intercanviat el mateix tros de metall a cada aliança, representant així, que sempre portes un trosset de la teva parella amb tu!

CORBES SIMPLES

Una de les clàssiques de la casa… simples, senzilles i amb molta personalitat! On podem decidir amplades, textures, metalls i tot el que vulguem! Encaixant sempre entre elles pels laterals! D’or blanc plus, i en la d’Ella un diamant talla brillant per donar el toc de llum!

GRAVAT COMPARTIT

Aliances on hi podem posar qualsevol data, nom o dibuix. I és que una aliança sempre necessita de l’altra per rebre significat! Quan portem els anells per separat, són simples línies a la superfície, i és només quan les ajuntem que es completen!

BATECS

Aliances amb els batecs del cor invertits! Les podem fer en pla, amb diferents amplades i com sempre, tot el que hi vulguem!!! Fetes a partir del disseny 3d i finalitzades amb les tècniques artesanals que tant ens caracteritzen.

INTERCANVI I GRAVAT COMPARTIT

Aliances d’or groc i or blanc plus, la d’Ella amb diamantet incolor talla brillant. Aquí es sumen l’intercanvi de metall i el gravat compartit, portant sempre un trosset de la nostra parella i necessitant-se l’una aliança de l’altra per rebre significat!

MITJA CANYA

Aliances de mitja canya d’or vermell i textura ratllada, la d’Ella amb diamant talla brillant de 4mm.

FREEDOM

Aliances FREEDOM amb braç de 3 mm d’or blanc plus, Ella amb diamant talla brillant de 0,5kt i textura ratllada, i Ell picada! Iguals i diferents, senzilles i originals, elegants i amb estil…

DOS COLORS

Or blanc plus i or vermell combinats, i en la d’Ella, un diamant incolor talla brillant clavat, en tensió, que completa el tancament de l’aliança.

PUNTXA RODONA

Aliances que encaixen entre elles, com les parelles enamorades… amb punxa en forma d’arc i el diamant talla navette.

CORBES VERSIONADES

Ell la clàssica de les CORBES, i Ella, doble, de fil quadrat i amb el diamant brut en octaedre clavat en tensió a l’aire.

DOS COLORS

Les de la imatge, or groc i or blanc invertit per cada aliança, i en la d’Ella, un diamantet talla brillant per donar el toc de llum. I com sempre, unes aliances on podrem decidir amplades, textures, colors dels metalls i TOT!

MITJA CANYA INVERTIDA

Unes de les ja, clàssiques de la casa! Quan es porten els anells per separat, són simples línies a la superfície, i és només quan s’ajunten, que reben significat! Com la vida mateixa!!!! En aquest cas és un COR, però com sempre, podem personalitzar-les!!!!

GRAVATS comPARTITS

Quan es porten els anells per separat són simples línies a la superfície, i és només quan s’ajunten, que reben significat! Com les mateixes parelles enamorades!

GRAVAT comPARTIT

Dissenyades AMB i PER a la parella enamorada… i és que al Delta és on Ell li va posar l’anell de compromís!!

ÚNIQUES

Aliances CAT, úniques i irrepetibles… dissenyades AMB i PER a la Parella, realitzades en prototipat 3D i finalitzades i mimades al nostre Taller.

Una mostra de fins on pot arribar la personalització al 200%!

CORBES

Per Ell simple i amb textura martelé, i per a Ella, doble i amb un diamantet volat en talla brillant per a donar el toc de llum!

INTERCANVI

Or groc i or blanc plus amb secció quadrada… s’intercanvia el mateix troç de metall a cada aliança, fent coincidir els mil·límetres amb els anys que fa que esteu junts, representant així, que sempre portes amb tu un trosset de la teva parella…

INTERCANVI

Or groc i or blanc plus amb secció quadrada… simbolisme en estat pur! I és que s’ha intercanviat el mateix troç de metall a cada aliança (5mm igual com els anys que fa q estan junts!) representant així, que sempre portes amb tu un trosset de la teva parella…

INTERCANVI

Or groc i or blanc plus amb secció rodona… simbologia portada al màxim exponent… I és que s’ha intercanviat el mateix troç de metall a cada aliança, representant que sempre portes amb tu un trosset de la teva parella!

ÚNIQUES

Aliances que parlen d’una bonica parella de Músics… on cada un d’Ells porta l’instrument que representa a la seva parella… per a Ella una baqueta i per a Ell una tromepta! I a més, amb intercanvi de metalls, per fer-les encara més simbòliques!

CORBES amb GRAVAT

CORBES i amb gravats comPARTIT… és només quan s’ajunten que reben significat… com les parelles enamorades! En aquest cas comparteixen la frase ‘fins l’infinit i per sempre’, tal i com es repeteixen entre Ells…

CORBES i MÉS

Aliances CORBES, UNIONS i amb Gravats comPARTITS… intercanviant el mateix troç de metall a cada aliança, per portar amb tu un trosset de la teva parella… I compartint les notes de la seva cançó preferida, rebent significat quan les aliances s’ajunten… com els enamorats!

CORVES amb GRAVAT

Or blanc i diamant negre talla brillant… Aquesta parella va néixer el mateix dia, del mateix mes, del mateix any! I així es va traspassar a les seves aliances… com a la vida mateixa… només quan estan juntes reben significat!

GRAVATS COMPARTITS

Ells ho tenien claríssim! El punt de partida de les seves Aliances havia de ser DI❤️DI… el ‘logo’ que després va repetir-se en tot el seu dia! Or groc per a Ella i or blanc plus per a Ell… amb intercanvi de cors… Així, cada un d’ells porta el cor de l’altre!