Aliances

Aliances especials, personalitzades i úniques! Dissenyades sempre a partir del JUDmostrari i fusionant idees… El que més m’agrada, és que les Vostres aliances siguin només per a vosaltres! Quan veniu a fer la visita, sempre us pregunto si teniu alguna cosa que hi vulgueu plasmar… Per això, el millor per dissenyar aliances, és fer la visita a porta tancada, amb botiga tancada perquè ningú ens molesti!!!! Demana cita prèvia sense problema per telèfon al 646511526, us atendré encantada i buscarem el millor moment per fer la quedada! El mateix dia de la visita, ja en sortireu amb un disseny final i amb el seu pressupost exacte. El preu de les aliances, ve condicionat totalment pel pes d’aquestes… amb el qual unes aliances d’or surten a partir més o menys de 1000 euros la parella, també dependrà de si porta diamant o no.

Tot seguit us ensenyo algunes de les ALIANCES del JUDmostrari per començar a fer boca…

INTERCANVI

Aliances on s’han intercanviat el mateix tros de metall a cada aliança, representant així, que sempre portes un trosset de la teva parella amb tu!

CORBES SIMPLES

Una de les clàssiques de la casa… simples, senzilles i amb molta personalitat! On podem decidir, amplades, textures, metalls i tot el que vulguem! I que sempre encaixen entre elles pels laterals! Les de la imatge, són d’or blanc plus, i en la d’Ella, un diamantet talla brillant per donar el toc de llum!

GRAVAT COMPARTIT

Aliances on hi podem posar qualsevol data, nom o dibuix. I és que una aliança sempre es necessita de l’altra per rebre significat!
Quan portem els anells per separat, són simples línies a la superfície, i és només quan les ajuntes que es completen!! Or blanc i diamant negre talla brillant.

BATECS

Aliances amb els batecs del cor invertits! Les podem fer en pla, amb diferents amplades i com sempre, tot el que hi vulguem!!! Fetes a partir del disseny 3d i finalitzades amb les tècniques artesanals que tant ens caracteritzen.

INTERCANVI I GRAVAT COMPARTIT

Aliances d’or groc i or blanc plus, la d’Ella amb diamantet incolor talla brillant. Aquí es sumen l’intercanvi de metall i el gravat compartit, portant sempre un trosset de la nostra parella i necessitant-se l’una aliança de l’altra per rebre significat!

MITJA CANYA

Aliances de mitja canya d’or vermell i textura ratllada, la d’Ella amb diamant talla brillant de 4mm.

FREEDOM

Aliances FREEDOM amb braç de 3 mm d’or blanc plus, Ella amb diamant talla brillant de 0,5kt i textura ratllada, i Ell picada! Iguals i diferents, senzilles i originals, elegants i amb estil…

DOS COLORS

Or blanc plus i or vermell combinats, i en la d’Ella, un diamant incolor talla brillant clavat, en tensió, que completa el tancament de l’aliança.

PUNTXA RODONA

Aliances que encaixen entre elles, com les parelles enamorades… amb punxa en forma d’arc i el diamant talla navette.

CORBES VERSIONADES

Ell la clàssica de les CORBES, i Ella, doble, de fil quadrat i amb el diamant brut en octaedre clavat en tensió a l’aire.

DOS COLORS

Les de la imatge, or groc i or blanc invertit per cada aliança, i en la d’Ella, un diamantet talla brillant per donar el toc de llum. I com sempre, unes aliances on podrem decidir amplades, textures, colors dels metalls i TOT!

MITJA CANYA INVERTIDA

Unes de les ja, clàssiques de la casa! Quan es porten els anells per separat, són simples línies a la superfície, i és només quan s’ajunten, que reben significat! Com la vida mateixa!!!! En aquest cas és un COR, però com sempre, podem personalitzar-les!!!!