Mimar i personalitzar les joies.
Jugar i fer-te jugar.

JUDjoies és una marca de joieria artesanal creada l’any 2008, on totes les joies estan pensades i dissenyades per Judit Via Gutiérrez, joiera i gemmòloga de professió i vocació.

De caràcter geomètric i minimalista, JUDjoies, busca la simplicitat i senzillesa de les formes, combinant els metalls nobles, plata i or, amb la bellesa de les pedres precioses. La marca compta amb un boníssim equip de professionals i entre tots,  col·laboren per la perfecta realització de la peça final.

 

🖤

Les meves joies tenen diferents opcions, perquè tu decideixis quina vols i quan la vols. Joies reversibles, versàtils, combinables, actuals, divertides, còmodes, lleugeres… joies q diuen molt de tu i de la teva personalitat!

A JUDjoies, compto amb un ampli mostrari de joies de tot tipus, d’aliances i d’anells de compromís, que em serveix de punt de partida per dissenyar la teva peça única, i així, te la sentis encara més teva. A més de joiera, sóc gemmòloga, i m´encanta ser-ho! A la joieria disposem de moltes gemmes naturals, especials i amb un toc sempre diferent i sense muntar, per fer la teva peça única i exclusiva!