15% OFF en els anells ROCS fins el 27 de Maig!

jud-joies-logo

2006

Insomni

La primera col·lecció que JUDjoies va comercialitzar i una de les més característiques de la marca. Una col·lecció amb peces lleugeres, extremades i originals… arracades reversibles, collarets amb vàries posicions i anells dobles… de fet, sense saber-ho, la base de moltes futures JUDjoietes.

2007

Planxes

Tantes combinacions com imaginem són les que ens ofereixen les PLANXES! Unes arracades amb infinites possibilitats! …tres planxes reversibles; una d’or, una de plata i l´altre de plata oxidada, que s’entreguen amb tres tanques diferents perquè hi juguis i te la muntis com més t’agradi per a cada ocasió!!! D’elles en neix tota una col·lecció, que combina la plata i l’or, de forma divertida i senzilla. Sens dubte, les PLANXES són identitat JUDjoies!

2008

Stone

Treballada sempre amb la pedra en la seva cara natural, respectant la seva cristal·lització i textura! Una col·lecció molt portable i sens dubte, una de les clàssiques i més característiques de JUDjoies, versàtils i amb la pedra com a protagonista, arracades 3 posicions, anells dobles…

2009

Ètnic

Col·lecció de línies pures i simples, inspirada en les joies de les ètnies africanes… on tant dones com homes es guarneixen tot el cos…

2010

Sol

Treballada sempre en pedres en talla radial en corona i culata, representant així els raigs solars…. Col·lecció on la protagonista total, n’és la Gemma, clavada pel filetí per alçar-la i protegir-la, i deixant-la totalment lliure per poder contemplar-la en tot el seu perfil, i permetent-ne així, l’entrada i sortida de la llum fent-la brillar al màxim.

2011

Five

El pentàgon, amb els seus 5 costats, és el protagonista de la col·lecció i qui li dóna nom i forma. En diferents mides, número i metalls… crea peces minimalistes, lleugeres i dinàmiques.

Rac

La RAC, una col·lecció treballada sempre amb ònix cristal·litzat en talla ‘navette’ ,or i plata amb un negre intens. La primera peça que vaig fer d’aquesta col·lecció va ser per la Raquel, una de les meves millors amigues, a la que sempre li dic Rac! ….d’aquí el seu nom!!!

2012

Obrim la "Botigueta"

Text explicatiu…

2013

Fly

Pels amants dels animals com jo! Inspirada en la petjada del meu primer gos… el Fly!

La petjada, tot simbolisme, aquella empremta que deixen al seu pas i que queda marcada per sempre.

2014

Feel

Feel the gemms! I és que aquesta, com d’altres JUDcoles, es caracteritza pel seu anell… un anell-penjoll de forma moooolt femenina i on, com no és habitual, és la gemma la que està en contacte amb la pell i no el metall!

Freedom

Una col·lecció dedicada a la llibertat i inspirada totalment en la Via catalana de la Diada del 2014, i on per això la protagonista total n’és la V que a més és la boca que alça la gemma natural d’alta qualitat. Convertida en un dels més clàssics de la casa i potser fins i tot, la més emblemàtica de JUDjoies.

2021

JUDjoies 2.0