2006

INSOMNI

La primera col·lecció que JUDjoies va comercialitzar i una de les més característiques de la marca. Una col·lecció amb peces lleugeres, extremades i originals… arracades reversibles, collarets amb vàries posicions i anells dobles… de fet, sense saber-ho, la base de moltes futures JUDjoietes.

2007

PLANXES

Tantes combinacions com imaginem són les que ens ofereixen les PLANXES! Unes arracades amb infinites possibilitats! …tres planxes reversibles; una d’or, una de plata i l´altre de plata oxidada, que s’entreguen amb tres tanques diferents perquè hi juguis i te la muntis com més t’agradi per a cada ocasió!!! D’elles en neix tota una col·lecció, que combina la plata i l’or, de forma divertida i senzilla. Sens dubte, les PLANXES són identitat JUDjoies!

2008

STONE

Treballada sempre amb la pedra en la seva cara natural, respectant la seva cristal·lització i textura! Una col·lecció molt portable i sens dubte, una de les clàssiques i més característiques de JUDjoies, versàtils i amb la pedra com a protagonista, arracades 3 posicions, anells dobles…

2009

ÈTNIC

Col·lecció de línies pures i simples, inspirada en les joies de les ètnies africanes… on tant dones com homes es guarneixen tot el cos…

2010

SOL

Treballada sempre en pedres en talla radial en corona i culata, representant així els raigs solars…. Col·lecció on la protagonista total, n’és la Gemma, clavada pel filetí per alçar-la i protegir-la, i deixant-la totalment lliure per poder contemplar-la en tot el seu perfil, i permetent-ne així, l’entrada i sortida de la llum fent-la brillar al màxim.

2011

FIVE

El pentàgon, amb els seus 5 costats, és el protagonista de la col·lecció i qui li dóna nom i forma. En diferents mides, número i metalls… crea peces minimalistes, lleugeres i dinàmiques.

RAC

La RAC, una col·lecció treballada sempre amb ònix cristal·litzat en talla ‘navette’ ,or i plata amb un negre intens. La primera peça que vaig fer d’aquesta col·lecció va ser per la Raquel, una de les meves millors amigues, a la que sempre li dic Rac! ….d’aquí el seu nom!!!

2012

Obrim la "Botigueta"

Text explicatiu…

2013

FLY

Pels amants dels animals com jo! Inspirada en la petjada del meu primer gos… el Fly!

La petjada, tot simbolisme, aquella empremta que deixen al seu pas i que queda marcada per sempre.

2014

FEEL

Feel the gemms! I és que aquesta, com d’altres JUDcoles, es caracteritza pel seu anell… un anell-penjoll de forma moooolt femenina i on, com no és habitual, és la gemma la que està en contacte amb la pell i no el metall!

FREEDOM

Una col·lecció dedicada a la llibertat i inspirada totalment en la Via catalana de la Diada del 2014, i on per això la protagonista total n’és la V que a més és la boca que alça la gemma natural d’alta qualitat. Convertida en un dels més clàssics de la casa i potser fins i tot, la més emblemàtica de JUDjoies.

2015

ESCHER

Una col·lecció geomètrica, minimalista i de línies pures.… inspirada en l’escala impossible del geni Maurits Cornelis Escher… un petit homenatge a un dels millors il·lustradors de construccions impossibles! Peces de formes irregulars de base quadrada, que encaixen entre elles amb diferents amples, textures i metalls.

INFINIT

La línia tendeix a l’infinit… i ella és la protagonista d’aquesta col·lecció minimalista i molt elegant i amb un punt molt canyero!

2016

TWIST


La col·lecció TWIST dissenyada a partir d’un fil de plata continu i a base de tombs, així es crea cada una de les peces de la TWIST. Un, dos, o tots els que vulguis! Una col·lecció molt versàtil que ens permet crear JUDjoies personalitzades amb mil combinacions i amb les gemmes que desitgem, ja que totes hi queden bé! Impossible q n’hi hagi dos d’iguals!

2017

ÀTOMS

L’àtom compost subatòmicament per e-, p+ i neutrons, i representat en esferes perfectes… hi hem jugat i li hem fet agafar diferents formes, totes elles neutres i estables, donant vida a la col·lecció ÀTOMS!

BROTS

La BROTS intenta ser una col·lecció dinàmica, elegant i molt portable, on l’equilibri es converteix en un factor molt important. Tota ella treballada en plata i amb la fulla com a element comú… d’ella, en surten peces molt fresques i divertides.

2018

PIXEL

Una col·lecció nascuda per Sant Jordi 2018, que simplifica i geometritza, el clàssic símbol del cor i les seves connotacions, convertint-lo en un cor divertit, canyero i amb molt de rock’n’roll!

MÀGIC

La MÀGIC és una col·lecció dinàmica i fresca però sobretot molt versàtil… peces amb vàries posicions i funcions. Una col·lecció minimalista i geomètrica, de fet, escultòrica! Treballada en diferents gruixos per poder-los combinar i amb el diamant com a gemma, en diferents mides i colors per posar-los allà on vulguis.

2019

MINIROSE

Anells nascuts a partir del ROSE… un anell dissenyat per a la Diada de Sant Jordi de 2019… dos aros entrellaçats simbolitzant els pètals de les roses ben vermelles i amb el diamantet, per a donar-li el JUDtoc

FUSIÓ

L’híbrid de dos dels clàssics de la casa… amb el braç del FREEDOM i les grapes d’or de l’ÀTOMS que alcen la gemma, permetent que la llum hi entri per tots costats i la faci brillar al màxim, fent-la protagonista total! Una col·lecció rotunda i delicada alhora.

ICÒNIC

Una col·lecció inspirada en un dels paratges més icònics de Reus… la Plaça del Mercadal i les seves llambordes… representades pels diamants en brut. Una col·lecció dissenyada per a la nostra ciutat!

 

ÚNIC

Un anell minimalista, divertit i amb personalitat, on la protagonista total n’és sens dubte la U… una peça mòbil q acaricia el braç de l’anell i es desplaça per tot ell posicionant el diamant sempre de diferent manera! Un diamant, clavat en tensió entre les fortes grapes de la U deixant-se veure en tot el seu perfil

EMOTIS

Una col·lecció divertida i molt canyera on les emoticones dels whats reben vida per vestir-te!

2020

LOVE

Un anell que intenta narrar el moment tan insòlit q ens va tocar viure quan el confinament…… on el que més hem aprés, és que l’amor és sens dubte, el més important!! L’amor cap a tu mateix i sobretot cap als altres!!! Una peça carregada d’emocions i sentiments…. on la Gemma, protagonista total de la JUDjoia, està del revés simbolitzant el moment tan surrealista q estem vivint…. deixant-se veure en tota la seva alçada i potència…. i on a més, pedra i pell es toquen per la ‘corona’… abraçada tota Ella pel fil d’or i tancada dins l’estructura d’una llàgrima, de plor…. i alhora protegint-se per fer-se més forta!

XICS

Creada a partir de les col·leccions de JUDjoies més destacades, hem creat el que intenta ser una col·lecció més concreta per a Ell, però alhora per a tothom! Joies senzilles però amb força… discretes però amb personalitat…. elegants però sobretot, amb molta canya! Joies per a fer-te sentir bé…. ben guapo!

LLETRES

Dissenyada amb la ‘tipo’ de JUDjoies. Per a dur als ‘teus’ ben a prop i amb un punt #rockandroll!

2021

JUDjoies 2.0

2021

ENSO

Els primer ENSO va dissenyar-se pel 8M de 2021, i com sempre, amb una ametista com a gemma principal… i ara, amb talla triangle, símbol de la dona, igual q la secció de l’anell! ENSO simbolitza força, elegància i l’univers! Es considera també una expressió del minimalisme i el moment més pur de llibertat! Un ENSO obert significa que la imperfecció està totalment permesa…!

CLIO

Els anells amb missatge de JUDjoies… per portar als teus o ‘lo teu’ ben a prop i amb un punt de rock&roll!!! ….i de forma discreta i elegant……on podem escriure tot allò q desitgem (paraules, frases, símbols…..) i en qualsevol posició de les cares d’aquest triangle equilàter perfecte!!! CLIO, és una de les 9 filles de Zeus, concretament la Mussa de la poesia heroica i de la història!!! I, es diu, que fou la primera en introduir l’alfabet fenici a Grècia!!!

VITA

Col·lecció minimalista i elegant que ha sorgit de l’evolució de l’anell Mini2.0… on la V del mini 2.0 camina per tot l’aro del nou anell creant-ne així, la seva secció! Una col·lecció on la idea és narrar-hi la nostra VITA…. representant cada ‘fita’ per nosaltres important en un color de diamant! I amb la possibilitat també, de poder afegir-ne més després i crear la teva història personal de manera discreta i bonica. Una peça que anirà evolucionant amb tu!

2022

ADN

La meva representació en joia, de l’ADN … l’ADN compost per dues cadenes antiparal·leles de polinucleòtids enrotllades al llarg d’un eix comú i format un hèlix… és qui ens identifica com a essers únics i especials… L’ADN és el mapa genètic de la vida! De la nostra vida! …hi hem ‘jugat’ i li hem fet agafar formes INFINITES i canviants amb el moviment, donant vida a la col·lecció ADN! …de plata oxidada i amb un punt hipnòtic brutal…

3ANGLE

Una col·lecció minimalista, canyera i molt extremada! Dissenyades a partir de triangles escalens, i sempre respectant els seus mateixos angles, jugant amb les cares dels triangles, els seus colors i textures, per fer-ne unes peces encara més versàtils…

miniMULTI

Anell disssenyat a partir del MULTIfreedom… El miniMULTI base és amb diamants interiors de color negre, però si els vols en qualsevol altre color, consulta’ns!

 

PETIT PRÍNCEP

Arracades inspirades en el mític conte “El Petit Príncep” d’Antonie de Saint-Exupéry… Amb la possibilitat d’oxidar les dos o només una de les seves cares… Totalment reversibles!

DELTA

El triangle EQUILÀTER és la base de l’anell DELTA…. tantíssimes connotacions darrera d’aquesta icona perfecta i que alhora és una de les tres formes més bàsiques! El triangle equilàter simbolitza feminitat i igualtat! Símbol també d’harmonia, proporció i divinitat! Però també, simbolitza els tres atributs divins… la força, la saviesa i la bellesa… que TOTES tenim!!! Per aquest motiu, he volgut que la forma absoluta d’aquesta peça rotunda, fos el tant estimat TRIANGLE EQUILÀTER!!! La forma total és el que inspira el seu nom…

JORDINA

El JORDINA és la rosa bonica de Sant Jordi, minimalisme carregat de concepte, amor i estima…. on el braç de l’anell és la TIJA en forma de gota, oberta…. gota de sang de drac q és converteix en rosa….. i on els PÈTALS q agafen el nostre granat tenen la forma del símbol més etern…. d’♾ corbat…. carregat d’històries, llegendes, cultura, tradició i estima! I és q amb el JORDINA, volem cridar l’AMOR sa i cap direccions infinites….!!! L’amor és preciós quan hi ha respecte, valor i ganes de créixer plegats…… l’amor és bonic quan és lliure!!!

2023

ROCS

Una col·lecció totalment rodejada de ritme!!! El ritme més canyero que surt de la nostra PUA i que ens mou amb el ROCK&ROLL dels dissenys més extremats.Inspirat totalment en les làmines de LLICORELLA del nostre estimat Priorat i a partir també de la forma de pua de l’esquelet de l’anell QUEEN.

LINDA

El LINDA és la Princesa bonica de Sant Jordi… la nostra Princesa que no necessita de ningú q la salvi ja q Ella és forta i poderosa!!! …capaç de convertir al Drac més ferotge en l’ésser més bondadós… si, ho sé… he canviat una mica la Nostra Llegenda… però és q no cal q mori ningú, no??? …

QUEEN

Esquelet en forma TRILLANT, el qual recorda una pua, d’aquí el seu nom! I és que em transmet música… música reivindicativa… la música de l’Aretha Franklin…. la REINA del soul. Un anell dissenyat i creat PER dones i PER A dones…. perquè juntes, SOM unes QUEEN’s totals! Una JUDjoia per tu, per mi, per nosaltres! EMPOWER!!! Jo soc ama i senyora de la meva vida! …per les dones q dia a dia, lluitem!