pack INOBLIDABLE

50,00

Col·lecció INOBLIDABLE
A JUDjoies hem creat una col·lecció de joies molt minimal per portar sempre amb tu, de manera discreta però amb força, als teus Inoblidables!!! Tindràs  als teus estimats sempre a prop i d'una manera molt especial.3 diferents opcions per a la teva joia INOBLIDABLE:1. Fes-nos arribar la teva emprempta o detall q vulguis inscriure-hi (com fins ara fèiem). 2. Vine a la 2.0 i nosaltres t’ajudarem a fer-ho realitat. 3. I si vols encara endolcir-ho més, et donem la opció EXPERIÈNCIA! Vine a la 2.0 i nosaltres et preparem un QR que et portarà directe al COM s’ha fet la teva JOIA… creant així, un record INOBLIDABLE per sempre!!!

A JUDjoies hem creat una col·lecció de joies molt minimal per portar sempre amb tu, de manera discreta però amb força, als teus Inoblidables!!!

Amb el nostre pack INOBLIDABLE tindràs tot el que necessites per convertir un moment especial en una peça que durarà sempre!

Amb ell podreu traspassar a paper la petjada, el petó, el dit… tot allò que vulgueu dels vostres estimats per portar-los a sobre. Una vegada fet us ho recollirem i nosaltres continuarem amb tot el procés per obtenir, la JUDjoia personalitzada que vosaltres trieu!

tria aquí la teva joia INOBLIDABLE

Disponibilitat: Inmediata (24/48h laborables)

Important
Tingues en compte que si no tenim en estoc la JUDjoia que vols, l’haurem de fer als nostres tallers, i en aquest cas, el termini de fabricació/entrega pot variar entre 1 i 4 setmanes.

Tens algun dubte o consulta?
Escriu-nos un WhatsApp o truca’ns al 646511526.

Altres joies

70,0075,00

385,00425,00

95,00185,00

Potser també t'agraden aquestes JUDjoies