VINS AMB JOIES by JUDjoies

Vins Amb Joies by JUDjoies from JudJoies on Vimeo.

Dissabte 11 de maig de 2019…. JUDjoies, joiera i gemmòloga, juntament amb 9 cellers convidats de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya, van transformar la sala gran del @restaurantvermutsrofes en una petita Fira del Vi. El maridatge perfecte entre el VI i la JOIA!

Una festa acompanyada de tastos i venda de vins, sortejos, concursos, musiqueta xula……. on, tot gaudint de les tapetes que Can Rofes ens tenia preparades, es podia fer un cop d’ull a totes les col·leccions de la casa en un estand preparat per a l’ocasió!!!! I és que durant aquest dia, la Botigueta es va traslladar al Rofes!

L’entrada del #vinsambjoies incloïa 1 copa amb el Logotip de l’esdeveniment, entrada al recinte, 3 tastos de vins i la participació al sorteig de 9 JUDjoies amb la seva Ampolla vinculada!!!!! I una vegada dins, es podien adquirir més tastos!!!

A més, i durant l’acte, vam presentar la ICÒNIC, la nova col·lecció dissenyada expressament per a la cita!!! Una col·lecció que parla de Reus, de la seva Icònica plaça Mercadal i de les Llambordes tan característiques i estimades per tots els reusencs!

Va ser un dia perfecte, on tothom estava content i que a JUDjoies, recordem amb estima, il·lusió i sobretot, ganes de repetició! MERCI a les més de 700 persones que ho vau fer possible, molts de ja coneguts i també moltes noves cares… i sobretot, MERCI als Cellers per confiar en el nostre esdeveniment i per aquell bon rotllo!!

De debò, i un cop més, MERCI per confiar en JUDjoies i per fer-me vibrar tan bonic! Us estim!

Algú més per aquí amb ganes del VINS AMB JOIES by JUDjoies?

Aquests són els cellers i vins, amb la col·lecció vinculada de JUDjoies, que es van trobar a la primera edició del VINS AMB JOIES!

– CELLER CARLES ANDREU, D.O. CONCA DE BARBERÀ I D.O. CAVA (CAVA CARLES ANDREU) Col·lecció ÀTOMS
– VERMUTS ROFES, “VERMUT DE REUS” – Col·lecció ICÒNIC
– MERITXELL I XAVI PALLEJÀ, D.O.Q. PRIORAT (NITA i BUXUS) – Col·lecció BROTS
– VINÍCOLA DEL PRIORAT, D.O.Q. PRIORAT (ÒNIX) – Col·lecció RAC
– CELLER SABATÉ I MUR, D.O.Q. PRIORAT (DOS BORRATXOS) – Col·lecció TWIST
– BODEGA PADRÓ I FAMÍLIA, D.O. TARRAGONA (IPSIS) – Col·lecció INSOMNI
– L’OLIVERA, D.O. COSTERS DEL SEGRE – Col·lecció MÀGIC
– CELLER SANGENÍS I VAQUÉ, D.O.Q. PRIORAT (LO COSTER BLANC) – Col·lecció FIVE
– MAS DE L’ABUNDÀNCIA, D.O. MONTSANT (ABUNDÀNCIA) – Col·lecció PLANXES