jud-joies-logo

Segon vermut amb Joies

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Reconec que en el primer moment vaig dubtar, però una vegada m’hi vaig posar, vaig decidir anar a totes altre cop! Vaig tornar a repetir la festa amb el mateix ambient i millorant algunes coses! Vam aconseguir que moltíssima gent vingués a veure’ns![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1374″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1372″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1373″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1371″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]