Primer vermut amb Joies

La idea va sorgir quan se’m va proposar de fer una exposició amb les meves joies a la sala gran del Rofes, una antiga fàbrica de vermut i on actualment  hi ha també un restaurant. I com moltes vegades passa, una cosa porta  a l’altra i finalment, s’acaba muntant un bon tinglado!!! Vaig pensar que seria divertit de fer l’exposició conjunta amb els joiers col·laboradors de “Jud. Espai de Joies” i fer-ho coincidir amb el primer any de la botiga taller! Finalment vaig enredar a tots els meus amics i familiars i vam fer una festa memorable entre tots! “El Vermut amb Joies”, pretenia barrejar un ambient festiu i bonic amb allò que tant ens agrada, les joies! Les joies estaven en cada una de les bótes de la sala i fins i tot les models eren familiars i amigues meves que es van mostrar il·lusionades amb la proposta de passejar les peces per la passarel·la amb la música en directe de varis Dj’s amics/col·laboradors. Va ser un èxit total!