Polsera de plaqué d’or INOBLIDABLE

215,00225,00

Col·lecció INOBLIDABLE
A JUDjoies hem creat una col·lecció de joies molt minimal per portar sempre amb tu, de manera discreta però amb força, als teus Inoblidables!!! Tindràs  als teus estimats sempre a prop i d'una manera molt especial.3 diferents opcions per a la teva joia INOBLIDABLE:1. Fes-nos arribar la teva emprempta o detall q vulguis inscriure-hi (com fins ara fèiem). 2. Vine a la 2.0 i nosaltres t’ajudarem a fer-ho realitat. 3. I si vols encara endolcir-ho més, et donem la opció EXPERIÈNCIA! Vine a la 2.0 i nosaltres et preparem un QR que et portarà directe al COM s’ha fet la teva JOIA… creant així, un record INOBLIDABLE per sempre!!!

A JUDjoies hem creat una col·lecció de joies molt minimal per portar sempre amb tu, de manera discreta però amb força, als teus Inoblidables!!!. Amb aquesta POLSERA INOBLIDABLE tindràs  als teus estimats sempre a prop i d’una manera molt especial.

Envia’ns una foto d’allò especial que vulguis portar a prop teu sempre (una petjada, un petó…) i nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

material

plata amb plaqué d’or, cadena de plata o macramé

mides

10mm

 

Disponibilitat: 3-4 Setmanes

Important
Tingues en compte que si no tenim en estoc la JUDjoia que vols, l’haurem de fer als nostres tallers, i en aquest cas, el termini de fabricació/entrega pot variar entre 1 i 4 setmanes.

Tens algun dubte o consulta?
Escriu-nos un WhatsApp o truca’ns al 646511526.

Altres joies

75,00115,00

248,00308,00

376,00507,00

Potser també t'agraden aquestes JUDjoies