Joia INOBLIDABLE per a gos amb QR

195,00227,00

Col·lecció INOBLIDABLE
A JUDjoies hem creat una col·lecció de joies molt minimal per portar sempre amb tu, de manera discreta però amb força, als teus Inoblidables!!! Tindràs  als teus estimats sempre a prop i d'una manera molt especial.3 diferents opcions per a la teva joia INOBLIDABLE:1. Fes-nos arribar la teva emprempta o detall q vulguis inscriure-hi (com fins ara fèiem). 2. Vine a la 2.0 i nosaltres t’ajudarem a fer-ho realitat. 3. I si vols encara endolcir-ho més, et donem la opció EXPERIÈNCIA! Vine a la 2.0 i nosaltres et preparem un QR que et portarà directe al COM s’ha fet la teva JOIA… creant així, un record INOBLIDABLE per sempre!!!

A JUDjoies hem creat una joia per al teu gosset, gatet, … En una cara podràs gravar el motiu q tu vulguis i a l’altre, un QR amb tota la teva informació personal (nom, num de telèfon, ciutat…) pq el teu animalet sempre la porti, tot això amb un mosquetó de seguretat pel seu collaret o arnés. Fes que el teu animalet porti la teva infomació sempre a sobre amb aquesta joia INOBLIDABLE.

Envia’ns una foto del motiu que vulguis gravar i la teva informació per al QR i nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

material

plata, mosquetó de seguretat de plata

mides

peça 18mm

 

 

Disponibilitat: 3-4 Setmanes

Important
Tingues en compte que si no tenim en estoc la JUDjoia que vols, l’haurem de fer als nostres tallers, i en aquest cas, el termini de fabricació/entrega pot variar entre 1 i 4 setmanes.

Tens algun dubte o consulta?
Escriu-nos un WhatsApp o truca’ns al 646511526.

Potser també t'agraden aquestes JUDjoies