MasAlta & JUDjoies, explicant històries

Us hem d’explicar una història

L’equip de @_masalta va trucar a la porta per explicar-nos una història. 📖
I fixa’t tu com és la vida, que la seva història havia passat a una 2.0. Igual que la nostra. La d’ells la FINCA de les ROQUES 2.0… la nostra JUDjoies 2.0… coincidència?

Aquest any els amics de Mas Alta van haver d’avançar la collita d’un dels seus vins. Els porcs senglars dia rere dia es menjaven el raïm i la feina de mesos perillava. Van intentar de tot fins que, sense més remei, van prendre la decisió d’avançar la verema d’aquestes garnatxes i carinyenes per no perdre la seva totalitat. Curiosament, aquest fet va fer que el vi resultant tingués unes característiques molt especials. Com diuen ells, un vi efímer, irrepetible i infinit.

Els porcs senglars, sense saber-ho, van marcar un camí que des del celler van seguir a cegues, i n’ha sortit un boníssim i escàs vi rosat🍇. El color que ens ha inspirat per utilitzar una turmalina rosa al nostre ROCS i crear el ROCSwine🍷 …Que comparteix tonalitats amb la terra vermellosa del territori, el bonic PRIORAT.

Inspiració

El ROCS🪨, l’última peça de la JUDcasa, es troba dins d’una col·lecció rodejada del ritme que ens mou amb el ROCK&ROLL🤘🏿 d’un disseny més extremat. Parit a partir de la forma d’una PUA i la LICORELLA del paisatge.
Com ja sabeu poder explicar les vostres històries a través de les JUDjoietes🖤 és tot un luxe per a nosaltres. I aquesta no va ser diferent. Poder fer una peça personalitzada atípica del que estem acostumats a treballar, però encara així, amb tant de simbolisme, ens va permetre conèixer aquest meravellós celler. Per això diem que les joies són transformadores i transportadores d’emocions💫… De fet, aquestes joies, ens van portar al bellíssim Priorat!

La història dels porcs senglars els va portar al vi i la situació excepcional i característica del vi els va portar a JUDjoies🖤, per crear una peça💍 que acompanyés les ampolles i omplir-les de simbolisme. Peça que ens va acabar portant a nosaltres a Mas Alta.

Les experiències de les quals us parlem, i volem que visqueu🖤!!!

Gràcies per acompanyar-nos✨!