Pulsera personalizadas

JUDjoies INOBLIDABLES

Una d’aquelles joies que més que bonica… és preciosa! Una nova col·lecció que ens fa moltíssima il·lusió! Es tracta d'uns personalitzats molt molt molt especials. Arrel d’un regal personal que vaig fer aquest Nadal amb la petjada de l’Ònix com a protagonista, molts ens heu preguntat com podrieu fer-ho...Així que hem creat tota una sèrie de JUDjoietes que, junt a les experiències que ara us explicaré, faran d’aquesta nova cole algo #INOBLIDABLE.Descobreix una experiència amb el pack INOBLIDABLE!Una experiència pensada per poder immortalitzar la connexió especial que tens amb el teu pirrin o amb aquella persona que tant estimes.Vols compartir un moment inoblidable amb el teu pirrin o amb aquella persona especial mentre capturem la seva empremta o impressió en una bonica JUDjoia? Cada pas d'aquest procés serà acuradament registrat perquè puguis reviure'l una vegada i una altra!Deixa'ns ser part d'aquesta experiència INOBLIDABLE.

Pots triar 4 tipus diferents d’experiències:

INOBLIDABLE 1

huella perro

Fes-nos arribar la teva emprempta o detall q vulguis inscriure-hi (com fins ara fèiem✨)

INOBLIDABLE 2

joya huella perro personalizada

Vine a la 2.0✨🖤 i nosaltres t’ajudarem a fer-ho realitat☺️…

INOBLIDABLE 3

pulsera personalizada huella

i si vols encara endolcir-ho més🍬, et donem la opció EXPERIÈNCIA💫! …vine a la 2.0 i nosaltres et preaprem un QR 🤳🏽on et portarà directe al COM s’ha fet la teva JOIA… creant així, un record INOLBLIDABLE per sempre🥰!!!

INOBLIDABLE 4

enviar imprenta personalizada

Nosaltres t'enviem un pack per a que tu mateix puguis 'capturar' en paper allò especial que vols dur amb tu sempre. Et recollirem el resultat i el convertirem en una JUDjoieta🖤 inoblidable.