ALIA’T by JUDjoies 2023

Dies
Hores
Minuts
Segons

Aquests 10 i 11 de novembre hi haurà molt de LOVE a JUDjoies!

Des de JUDjoies volem celebrar l’AMOR amb Vosaltres i per això us estem preparant l’✨ALIA’T✨!!! …i ja us avisem que aquesta edició vindrà carregada de sorpreses i avantatges per tots aquells que vulgueu gaudir-los!!!

Dos dies dedicats al vostre dia✨…. JUNTS dissenyarem les vostres ALIANCES on hi impregnarem del tot, la vostra història d’amor!!! Dos dies carregats de sorpreses i amb descomptes especials ⚡️ per a totes les JOIETES del vostre dia bonic!!! ….anells de compromís, joies per a regalar aquell dia, per a dur vosaltres…… i evidentment en les vostres ALIANCES PERSONALITZADES!!!

Podreu venir directament a la 2.0✨ que tindrem del tot preparada per a l’ocasió! I si ho preferiu, reservar visita personalitzada per a dissenyar PLEGATS les vosaltres ALIANCES úniques✨!

 

Aliances úniques per a moments especials!

Els nostres estimats col.laboradors

Una festa endolcida 🍰 per XocoSave i maridada amb el 🥂 del Celler Carles Andreu!

Col.laboracions que em fan molta il.lusió! Merci bonics! I fins aquí podem llegir!

XocoSave
Celler Carles Andreu

Això si!!! Per tal de DISSENYAR-LES en una visita personalitzada i gaudir de l’ALIA’T… CAL RESERVAR CITA al nostre whats 646511526!!! Et buscarem la millor franja horària perquè vingueu a la 2.0!!! El mateix dia en sortireu amb un disseny final i EXCLUSIU per a vosaltres i amb el seu pressupost exacte!!!

Vindreu a fer xinxin?! Per més info, com sempre, al 646511526!!! Us atendrem encantades!!!