Aliances (actual/new)

ALIANCES ESPECIALS PER A MOMENTS ÚNICS!

A JUDjoies, creiem que les Aliances han de ser ESPECIALS, PERSONALITZADES i ÚNIQUES… dissenyades AMB i PER a cada parella enamorada. Per nosaltres aquestes son les premises bàsiques, i juntament amb el nostre mostrari d’aliances i anells de compromís, ens serveix com a disseny final o com a punt de partida i inspiració per a dissenyar-les aportant-hi la història de cada parella Aliances veritablement ÚNIQUES!

Les nostres aliances, igual que la resta de les nostres joies, estan realitzades artesanalment als nostres Tallers una a una, on a més, utilitzem les últimes tecnologies quan és necessari, treballades sempre de forma sostenible i amb diamants únicament d’origen ètic…

Per això, JUNTS, les personalitzarem al 200%…. Or blanc plus, vermell o groc…. d’un color, o en combinació…. amb diamant o sense…. tipus de secció… iguals o diferents entre si…. amb intercanvi o no…. amb gravats compartits… per portar juntament amb l’anell de compromís o no….. mil i una idees fusionables entre elles, però sobretot, q ens EXPLIQUIN HISTÒRIES BONIQUES… la vostra!!!!

Podeu venir a la nostra joieria de Reus sense cita prèvia i en aquell moment, ja en sortireu amb un disseny final i amb el pressupost exacte! Abans de venir… és molt recomanable haver vist les nostres aliances i així la visita és molt més fluida!