🖤 I MADE YOUR JEWELLERY 🖤

I MADE YOUR JEWELLERY

Sóc Judit Via Gutiérrez, Joiera i Gemmòloga de professió i vocació…. tota la vida, he fet joies… primer guarnia els meus Ninos i després per a les meves amigues i família! …durant anys, vaig compaginar la meva formació amb la venta de JUDjoietes en fires d’artesania i mostres d’art….. al 2008 vaig crear JUDjoies, la meva desitjada marca de joieria artesanal… i vaig començar a vendre-les a joieries de tot Catalunya i Euskadi… fins q al 2012 vaig obrir la meva Primera i, fins al moment, única Botigueta, al carrer Ample de Reus, la ciutat on visc…. totes les JUDjoies🖤 han estat, estan i estaran SEMPRE, pensades i DISSENYADES únicament PER MI mateixa… en la actualitat, la marca compta amb un boníssim equip de professionals q col·laborem entre nosaltres per a la perfecta realització de les JUDjoietes…. ara mateix, de venda exclusiva a la botiga online www.judjoies.com o a la Botigueta que obre al públic de dimecres a dissabte! …..i els dilluns i dimarts, faig visites personalitzades a porta tancada per a dissenyar plegats JUDjoietes🖤úniques, Aliances i Anells de Compromís! ……M’agrada mimar i personalitzar totes les peces ja que per mi, la meva feina, és la meva passió! .

Milions de gràcies a TOTS per fer aquest bonic camí amb mi!!!!!!! Res seria possible sense vosaltres🖤