🖤 I MADE YOUR JEWELLERY 🖤

I MADE YOUR JEWELLERY

S贸c Judit Via Guti茅rrez, Joiera i Gemm貌loga de professi贸 i vocaci贸…. tota la vida, he fet joies… primer guarnia els meus Ninos i despr茅s per a les meves amigues i fam铆lia! …durant anys, vaig compaginar la meva formaci贸 amb la venta de JUDjoietes en fires d鈥檃rtesania i mostres d鈥檃rt….. al 2008 vaig crear JUDjoies, la meva desitjada marca de joieria artesanal… i vaig comen莽ar a vendre-les a joieries de tot Catalunya i Euskadi… fins q al 2012 vaig obrir la meva Primera i, fins al moment, 煤nica Botigueta, al carrer Ample de Reus, la ciutat on visc…. totes les JUDjoies🖤 han estat, estan i estaran SEMPRE, pensades i DISSENYADES 煤nicament PER MI mateixa… en la actualitat, la marca compta amb un bon铆ssim equip de professionals q col路laborem entre nosaltres per a la perfecta realitzaci贸 de les JUDjoietes…. ara mateix, de venda exclusiva a la botiga online www.judjoies.com聽o a la Botigueta que obre al p煤blic de dimecres a dissabte! …..i els dilluns i dimarts, faig visites personalitzades a porta tancada per a dissenyar plegats JUDjoietes🖤煤niques, Aliances i Anells de Comprom铆s! ……M鈥檃grada mimar i personalitzar totes les peces ja que per mi, la meva feina, 茅s la meva passi贸! .

Milions de gr脿cies a TOTS per fer aquest bonic cam铆 amb mi!!!!!!! Res seria possible sense vosaltres🖤